Nieuws

01 Nov 2021


Loyalty en Giftcards bij Stroom in de Pijp

Voor Stroom in de Pijp, een toffe dagzaak in het hart van Amsterdam, heeft Loyaltygroup een Loyalty App ontwikkelt met een giftcardprogramma. Klanten kunnen dus niet alleen punten sparen en verzilveren voor leuke kortingen, maar ook giftcards gebruiken.

Lees verder
01 Okt 2021


Sparen bij Fusion Plaza

Bij drie prachtige restaurants in Almelo, Zwolle en Hulshorst kan er gespaard en betaald worden met de Loyalty App die Loyaltygroup voor hen heeft gebouwd. Klanten kunnen ook een cadeaukaart aanschaffen als presentje.

Lees verder
01 Sep 2021


Gulf Nederland Loyaltyprogramma

In Epe staat één van de eerste Gulf tankstations in Nederland met de nieuwe oranje/blauwe McLaren-Gulf F1 uitstraling. Kortgeleden is Gulf Nederland hier met een pilot gestart. Klanten kunnen met de Gulf Spaarpas sparen voor gave Gulf en Gulf-McLaren gadgets of (korting op) artikelen uit de shop.

Lees verder
27 Jan 2021


De nieuwe Stadspas Apeldoorn

Vanaf 1 maart 2021 wordt de nieuwe digitale Stadspas Apeldoorn door de gemeente gelanceerd. 150 winkels en verenigingen kunnen deze pas accepteren als betaalmiddel.

Lees verder
14 Dec 2020


Jutterclub Webshopkoppeling

Een pas en app voor heel Den Helder, gekoppeld aan het bestelplatform Bestel Maar! In december 2020 zijn bij de kickoff direct al enkele duizenden giftcards verstrekt door de gemeente en de woningstichting.

Lees verder
01 Nov 2020


Alexanderhoeve

Kaas en heel veel lekkers om voor te sparen op de nieuwe HoeveKaart of App. De HoeveKado is een kaart die iedereen wel cadeau wil geven of ontvangen! Alexanderhoeve is een landelijke winkelketen.

Lees verder
02 Jan 2020


IJscuypje Amsterdam Loyalty App

De bekende Bollenkaart van IJscuypje in Amsterdam, wie heeft hem niet! Het verrukkelijk ijs koop je tegenwoordig niet meer met je papieren versie maar met de digitale IJscuypje app op je smartphone. Wel zo handig.

Lees verder

Wilt u weten wat Loyaltygroup voor u kan betekenen?

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de vele mogelijkheden van het Loyalty Spaarsysteem te demonstreren.

Contact