Gezamenlijke
Spaarsystemen

Met onze jarenlange expertise in loyalty en CRM kunnen wij schaalbaar maatwerk bieden aan o.a. gemeentes, winkeliersverenigingen en winkelketens. Op één pas biedt Loyaltygroup een scala aan mogelijkheden. Die mogelijkheden zijn bij alle aangesloten organisaties toepasbaar of een deel daarvan. In een gezamenlijk spaar- en cadeaukaartprogramma bepaalt u de instellingen samen.Samenwerking op zijn best

Samen sterk: de kracht van lokaal! Steun de lokale economie door ondernemers en inwoners uit de regio met elkaar te verbinden.


Pashouders genieten van kortingen, gemeenteregelingen, cadeaukaarten en meer bij alle deelnemers. Allemaal op één pas!


Voor ondernemers een lage investering en een hoog rendement met meer omzet en een loyale klantenkring.

gezamenlijke spaarsystemen

Gemeentes

Loyaltygroup biedt de mogelijkheid om als gemeente een stadspas te introduceren waarop meerdere regelingen geplaatst kunnen worden en beheerd vanuit een centaal punt met het Loyalty Spaarsysteem. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van Loyalty en CRM kunnen wij schaalbaar maatwerk bieden, volledig afgestemd op lokale behoeften. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden voor uw gemeente te ontdekken!

Pas van Dronten
Stadspas Apeldoorn
Mantelzorgpas Vivera Zwijndrecht
Stadspas Amstelveen
Hofpas Hof van Twente
Stadspas Aalsmeer

Ketens & Franchises

Heeft uw winkel meerdere filialen en wilt u een spaarpas/cadeaukaart waarmee uw klanten in al uw winkels (of een deel daarvan) terecht kunnen? Dan bent u op de juiste plek! U kunt alle filialen vanuit onze webapplicatie Loyalty Manager beheren. Ook voor franchisenemers kunnen wij een op maat gemaakt spaarsysteem en/of cadeaukaartprogramma verzorgen.

Blond Amsterdam
Bakkerij van Vessem
IJscuypje
Eucerin

Winkeliersverenigingen

Wees loyaal, koop lokaal! Stimuleer consumenten om hun aankopen zoveel mogelijk lokaal te doen. Met een gezamenlijk spaarsysteem en/of cadeaukaartprogramma kunt u als winkeliersvereniging of ondernemersvereniging een gezamenlijke pas introduceren waarmee consumenten kunnen sparen voor beloningen bij alle aangesloten winkels en ondernemingen.

Winkeliersvereniging Wijk bij Duurstede, Sterpunten
Spakenburgse Spaarpas
Pitpas Kesteren
Flippas Hart van Tiel
CRM Tools

CRM Tools

De software oplossingen die sparen makkelijk maken. U krijgt volledig inzicht in het koopgedrag van uw klanten door middel van uitgebreide rapportages en u kunt doelgerichte acties opzetten om nog dichter bij de klant te komen.

Het Loyalty Manager Dashboard is een online database waarin u al uw klantgegevens kunt beheren.

U kunt een onbeperkt aantal nieuwsbrieven in uw eigen huisstijl aanmaken en versturen.

Verstuur push-berichten rechtstreeks naar de loyalty app en houd uw klanten altijd op de hoogte. Nu ook met vouchers!

Alle opties

Wilt u meer weten over het gezamenlijke spaarsysteem?