Over Ons

Loyaltygroup is een familiebedrijf dat in 2003 is opgericht en al meer dan 17 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van CRM en Loyalty software. Onze doelstelling is het ontwikkelen van technisch hoogwaardige en gebruiksvriendelijke software die onze klanten en partners kunnen helpen in het realiseren van hun doelstellingen.

Ons Verhaal
CRM & Loyalty


Loyaltygroup is een familiebedrijf dat in 2003 is opgericht en al meer dan 17 jaar gespecialiseerd is in het ontwikkelen van CRM en Loyalty software. Een van onze eerste grote projecten was LAVG TankCollect: de software oplossing waarmee doorrijders bij pompstations gesignaleerd en aangemaand worden. Dit systeem wordt gebruikt door 75% van alle tankstations in Nederland.

Loyaltygroup Ravelijn Lelystad
SoftwareontwikkelingSoftwareontwikkeling


In 2004 ontwikkelden wij Shopline: het eerste elektronische spaarsysteem voor winkeliersverenigingen en detaillisten. Met de opkomst van het internet en de digitalisering van de economie voor ogen, bracht Loyaltygroup in 2007 haar eigen spaarsysteem op de markt: het Loyalty Spaarsysteem. Het is onze doelstelling om technisch hoogwaardige en gebruiksvriendelijke software te ontwikkelen die onze klanten en partners kunnen helpen in het realiseren van hun doelstellingen.
Crossplatform


We hebben een interface ontwikkeld waarmee kassasystemen en webshops aan het spaarsysteem gekoppeld kunnen worden. Wij maken gebruik van het meest geavanceerde ontwikkelplatform: Delphi XE 10. Hierdoor is onze software geschikt voor Windows, Mac, iPad, iPhone en Android. Wij blijven vooroplopen om met de nieuwste technieken de meest waardevolle oplossingen te bieden voor nog meer klantenbinding.

Cross Platform

Onze Specialisaties

Software ontwikkeling

Met een passie voor software en loyaliteit wordt alles in eigen huis bedacht, ontworpen én gebouwd. Loyaltygroup is daarin uniek en loopt altijd voorop als het gaat om innovatieve oplossingen.

CRM, Sales & Marketing

Als specialist met jarenlange ervaring in elke branche kan Loyaltygroup uw project ondersteunen. Wij bieden uitgebreide CRM tools, zoals een mailingprogramma en een uniek klantenportaal op uw eigen website.

Projectontwikkeling

Loyaltygroup biedt naast een uitgebreid, modulair instelbaar platform, eveneens de mogelijkheid om samen met u alle wensen voor uw project op maat te maken.

Carddesign

Niets is bij Loyaltygroup zo maar standaard! Waarom een algemeen pasje dat niets over uw bedrijf toont? Dat vinden wij een gemiste kans. U krijgt dus niet alleen een pas in uw eigen huisstijl, maar óók de app.

Customer Lifecycle

Het sleutelwoord voor marketing. Loyaltygroup heeft daarom samen met haar partners een customer life cycle ontwikkeld, waarmee u uw klanten aan u bindt en op maat kunt belonen voor hun loyalty.

Helpdesk Ondersteuning

Onze klanten worden altijd persoonlijk en goed geholpen. Bij Loyaltygroup bent u geen nummer. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Geen snelle praatjes, maar een degelijke service.

Wilt u weten wat Loyaltygroup voor u kan betekenen ?

Onze Klanten

Loyalty Nieuwsberichten

Stadspas Apeldoorn
De nieuwe Stadspas Apeldoorn

Vanaf 1 maart 2021 wordt de nieuwe digitale Stadspas Apeldoorn door de gemeente gelanceerd. 150 winkels en verenigingen kunnen deze pas accepteren.

27 Januari, 2021
Vriendenpas Bakkerij Van Vessem Spaarsysteem
De Vriendenpas Van Vessem

Het loyaltyprogramma Van Vessem is vernieuwd. De nieuwe Vriendenpas ligt nu in de winkel en is te gebruiken bij alle filialen van Bakkerij Van Vessem.

29 December, 2020
Jutterclub Webshopkoppeling, Loyalty Webshop Integratie
Jutterclub Webshopkoppeling

Een pas en app voor heel Den Helder, gekoppeld aan het bestelplatform Bestel Maar! In december zijn bij de kickoff al enkele duizenden giftcards verstrekt.

14 December, 2020
Loyaltygroup Spaarsystemen Logo

Kennismaken met Loyaltygroup?

Laat ons weten wat uw wensen zijn, wij denken graag met u mee.

Contact Demo