Spaarprogramma

De software oplossingen die sparen makkelijk maken. U krijgt met onze uitgebreide CRM Tools volledig inzicht in het koopgedrag van uw klanten door middel van rapportages en u kunt doelgerichte acties opzetten om nog dichter bij de klant te komen.

Transactie Software


Ons online spaarsysteem is zeer geschikt wanneer u of de deelnemers in een gezamenlijk systeem een computer met internet heeft, of u gebruik wilt maken van een tablet of smartphone (Android of iOS). Dit systeem maakt gebruik van een paslezer of QR-codescanner die u op de computer of tablet kunt aansluiten. Als u gebruik maakt van een tablet of smartphone, dan kunt u ook de camera gebruiken om te scannen.

Omni Transact

Dit is het programma waarmee de spaartransacties gemaakt kunnen worden. De software draait op een Windows PC of laptop, smartphone, tablet of kassasysteem. Hier kunt u een paslezer of barcodescanner op aansluiten.

Zodra een pas gescand of ingevoerd wordt, verschijnt het transactiescherm van Omni Transact met de klant- en spaargegevens van de pashouder. Hier kunt u spaarpunten uitgeven en innemen. Mocht de klant daarom verzoeken, dan kunt u hier ook de accountgegevens wijzigen.

Omni Transact volgt de verrekening methode die wij inrichten naar uw voorkeuren. Het maakt niet uit welke spaarsystemen van Loyaltygroup u gebruikt, met Omni Transact kunt u alle klanten laten sparen in uw winkel(s) met de Spaarpas, de Loyalty App én de Cadeaukaart.

Snel, efficiënt en klantvriendelijk!

Transactie Software Omni Transact

CRM Tools


Bereid u zich voor op een nieuwe vorm van klantsucces! Onze CRM (Customer Relationship Management) tools geven u de mogelijkheid om klantgegevens te beheren, koopgedrag te analyseren en interacties met uw loyale klanten te onderhouden. De software oplossingen worden standaard meegeleverd met onze spaarsystemen.

Loyalty Manager Dashboard

Alle beschikbare informatie over uw klanten wordt verzameld in het Loyalty Manager Dashboard. Hiermee kunt u data over al uw klanten beheren, doelgroepen creëren, rapportages uitvoeren en nog veel meer. U beschikt over uw eigen database op de Loyalty Webserver.

Loyaltygroup voldoet volledig aan de AVG privacywetgeving. U kunt er altijd op vertrouwen dat uw gegevens beschermd blijven en alleen door u of door u geautoriseerde personen gebruikt kunnen worden.

Het Loyalty Manager Dashboard kan gepersonaliseerd worden om alleen de voor u relevante gegevens te tonen.

CRM Systemen

Online Database

Beheer klantgegevens op één centrale plek

Real-Time

Direct inzicht in alle transactiegegevens

Uitgebreide Zoekfunctie

Met geavanceerde instellingen en opties


Doelgroepen

Creëer filters op basis van klantgegevens

Rapportages

Analyseer koopgedrag op basis van statistieken

Toegangsvalidatie

Bepaal zelf wie toegang heeft tot welke modules

CRM Tools Gezamenlijke Systemen

Gezamenlijke Systemen

Alle functionaliteiten zijn ook beschikbaar voor de gezamenlijke systemen. Het Loyalty Manager Dashboard wordt dan ingericht met specifieke machtigingen:

De beheerder heeft inzage in alle gegevens en beheert de aangesloten organisaties, terminals en klanten.


Een deelnemende organisatie heeft inzage in de eigen klantgegevens en transacties. Indien gewenst kunnen zij ook de eigen klantgegevens beheren.


Een pashouder heeft inzage in zijn/haar saldo. De persoonlijke klantgegevens en transactiegeschiedenis kunnen hieraan toegevoegd worden.


De uitgegeven en verzilverde spaarpunten kunnen onderling worden verrekend tussen de verschillende deelnemers. Deze transacties worden automatisch geëxporteerd en gedeeld met de beheerder.

Loyalty Marketing Manager

De Loyalty Marketing Manager is een krachtig marketinginstrument voor het inrichten en beheren van mail-campagnes en het opmaken en verzenden van (gepersonaliseerde) nieuwsbrieven. Nu ook met Pushberichten en Vouchers.

U kunt nieuwsbrieven creëren in uw eigen huisstijl! Upload foto's en personaliseer de nieuwsbrieven met o.a. aanhef en spaarsaldo.

Verstuur Pushberichten rechtstreeks naar de app! Uw klanten blijven altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen.

Selecteer doelgroepen (die u helemaal zelf kunt beheren in het Loyalty Manager Dashboard) en verstuur specifieke nieuwsbrieven.

Stel geautomatiseerde (en eventueel gepersonaliseerde) mails in voor verjaardagen.

Rapportages van het aantal verzonden, ontvangen en geopende nieuwsbrieven. U kunt zelfs zien hoe vaak er op welke link geklikt is!


Wilt u onze CRM Tools live in actie zien ?