Volg ons op:

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Loyaltygroup is een familiebedrijf dat in maart 2003 is opgericht en al meer dan 12 jaar gespecialiseerd is in het ontwikkelen van CRM en Loyalty software.

Aanvankelijk voerden wij ook opdrachten voor derden uit. Een goed voorbeeld hiervan is het anti-brandstofdiefstal systeem PB TankCollect (2003), waarmee o.a. doorrijders bij pompstations gesignaleerd en aangemaand worden en dat in 2015 door meer dan 65% van alle tankstations in Nederland gebruikt wordt.

Het Shopline spaarsysteem (2004) was het eerste professionele elektronisch spaarsysteem voor winkeliersverenigingen en detaillisten in Nederland en wordt, hoewel de backoffice van het systeem op een lokale PC draait, nog altijd door andere aanbieders van spaarsystemen aan de man gebracht.

Vanaf aanvang 2007 brengt Loyaltygroup haar eigen spaarsysteem op de markt, het Loyalty spaarsysteem. Dit systeem maakt optimaal gebruik van de modernste apparatuur en de sterk verbeterde internet conjunctuur.

Loyaltygroup bestaat uit een team van zeven personen en sinds 2010 diverse buitenlandse partners die het systeem in hun land vermarkten. Inmiddels staan Duitsland, Engeland, België, Frankrijk, Italië, Slovenië, Kroatië, Servië, Montenegro, Bosnië-Herzegovina en Suriname op de kaart.

Het is onze doelstelling om technisch hoogwaardige en gebruikersvriendelijke software te ontwikkelen en uitstekende relaties met onze klanten en partners te onderhouden. Onze bedrijfsresultaten tonen aan dat wij opmerkelijk goed slagen in onze missie.

Dit zijn onze specialisaties:

Software ontwikkeling


CRM, sales en marketing


Inrichten en oplevering projecten


Project en data analyse


Ontwerpen en bedrukken van plastic (chip) kaarten


Helpdesk ondersteuning


Recentelijk hebben we interfaces ontwikkeld waarmee kassasystemen, webshops etc. aan het spaarsysteem gekoppeld kunnen worden. Daarnaast hebben wij onze Delphi ontwikkelomgeving geüpgrade naar het nieuwste en meest geavanceerde ontwikkelplatform: Delphi XE4. Hiermee kan onze programmatuur direct voor Windows, Mac, iPad, iPhone en Android geschikt gemaakt worden.

Loyaltygroup blijft vooroplopen om optimaal aan uw wensen tegemoet te kunnen komen en met de nieuwste technologieën waardevolle systemen aan te kunnen bieden, die tot nog meer klantenbinding leiden.

Loyaltygroup, simply better.

Loyaltygroup BV