Support

Helpdesk

Loyaltygroup beschikt over een professioneel helpdesk team. Onze vakkundige helpdeskmedewerkers bieden servicegerichte ondersteuning en advies. Ons team beantwoordt graag al uw vragen over technische kwesties. U kunt ons van maandag tot vrijdag bellen van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0320 411 356.

Heeft u een minder dringende vraag of even geen tijd om te bellen? U kunt altijd een mailtje sturen naar helpdesk@loyaltygroup.nl of laat een berichtje achter via het contactformulier. Wij proberen altijd binnen 24 uur uw mail te beantwoorden.


Ondersteuning op Afstand

Als u er zelf even niet uitkomt tijdens het contact met onze helpdesk, dan kunnen onze medewerkers (alleen met uw toestemming) uw computer op afstand besturen met een beveiligde verbinding.

Download Any Desk of Team Viewer op verzoek van de helpdesk medewerker om dit mogelijk te maken. Zodra uw probleem is opgelost, kunt u de sessie beëindigen en de verbinding verbreken.

Wij snappen dat u bezorgd bent om uw privacy, wij ook! Daarom gebruiken wij alleen gecertificeerde software en altijd met een licensie. U bent er dus van verzekerd dat we alleen de meest veilige verbinding tot stand brengen.

DRIVERS

Hieronder vindt u de downloadlinks voor drivers van het offline en het online Loyalty Spaarsysteem.