Volg ons op:

Spaarsystemen

Spaarsystemen van Loyaltygroup

Klantenbinding door spaarsystemen voor winkeliersverenigingen, winkelketens, franchiseformules, horeca en evenementen, maar ook voor detaillisten en zelfstandigen in elke branche. Wij zijn al vanaf 2003 de expert in elektronische spaarsystemen en CRM software. Onze nieuwste online spaarsystemen zijn in Nederland, Suriname en 8 andere landen enthousiast ontvangen. Inmiddels maken meer dan 2.000 organisaties gebruik van onze loyalty software.

Doelstellingen van de spaarsystemen

Professionele uitstraling


Onderscheiding van de concurrentie


Versterking klantenbinding


Meer omzet, meer winst


Online Spaarsystemen

Heeft u (of de deelnemers in een gezamenlijk project) beschikking over een PC met internet, dan adviseren wij de Loyalty online spaarsystemen, het meest geavanceerde en gebruikersvriendelijke spaarsysteem in de markt.

Klik hier voor meer informatie over het online spaarsysteem

Een overzichtelijk klantenbestand


Geavanceerd informatiesysteem


Gerichte marketing acties uitvoeren


Analyse en rapportage geboekte resultaten


Offline Spaarsystemen

Is er geen internet op de zaak dan zijn onze offline spaarsystemen met handheld terminals de beste optie voor uw onderneming.

Klik hier voor meer informatie over het offline spaarsysteem

De slimste en voordeligste spaarsystemen

Fraaie klantenpassen in uw eigen huisstijl


Keuze uit contact chipkaarten, contactloze RFID passen of bar-/ QRcode passen


Loyalty Manager webapplicatie voor online beheer en rapportage


Saldocheker op uw eigen website


Gratis onbeperkt aantal nieuwsbrieven verzenden


Uw eigen database op de Loyalty web server


Registratie pashouders via uw eigen website


Offline of online paslezer(s) voor individuele of gezamenlijke spaarsystemen


Aanmelden voor nieuwsbrieven op uw eigen website


Inschrijfformulieren om uw klanten te registreren


Documentatie, service en ondersteuning


Alles voor één vaste maandelijks licentievergoeding


Offerte aanvragen

Klik hier om het voor u meest voordelige en efficiënte systeem samen te stellen en direct een vrijblijvende online offerte op maat te ontvangen.

Waarom de Loyalty spaarsystemen?

Gespecialiseerd

Loyaltygroup is gespecialiseerd in software development, chipkaart technologie, marketing en CRM, het ontwerpen en bedrukken van passen,
helpdesk ondersteuning en consultancy in loyalty.

Uniek

Onze nieuwste Online spaarsystemen zijn uniek en ongetwijfeld de snelste en meest geavanceerde loyalty systemen in de markt. Wij staan voorop in het implementeren de nieuwste technologieën, zoals mobile and cross-platform development vanuit één code base, het gebruik te maken van beacons, razendsnelle integratie met andere systemen en meer…

Kwaliteit

De kwaliteit van de software, CRM en marketinginstrumenten, die wij zonder enige extra kosten aanbieden, wordt niet benaderd door andere leveranciers van spaarsystemen.

Onderscheidend

Daarnaast onderscheidt Loyaltygroup zich van andere aanbieders omdat wij niet alleen van alle markten thuis zijn, maar ook alle software ontwikkelingen zelf en in eigen beheer uitvoeren. Hierdoor kunnen we direct op uw wensen inspelen. Korte lijnen met direct resultaat!

Loyaltygroup is vanaf 2003 de belangrijkste software producent van loyalty systemen voor winkeliersverenigingen en detaillisten. Aangezien alle software (terminal software, Internet applicaties, Windows software etc.) in eigen beheer door Loyaltygroup ontwikkeld is, biedt dat meerdere voordelen:

Indien u specifiek maatwerk wenst kan dat direct door ons geïmplementeerd worden.


Wij hebben alle kennis in eigen huis, waardoor wij sneller en beter op nieuwe ontwikkelingen kunnen inspelen en doelgerichte service en ondersteuning kunnen verlenen.


Loyaltygroup probeert iedereen zo persoonlijk mogelijk te helpen en onze klanten zijn doorgaans uitermate content met de services die wij verlenen. Wij komen overigens graag langs bij u om vrijblijvend onze spaarsystemen te demonstreren en ervaringen van collega’s uit uw eigen branche met u te delen.