Volg ons op:

Spaarprogramma fashion

Spaarprogramma fashion

Laat uw klanten sparen voor unieke kortingen met een fashion spaarprogramma en verbind zo klanten aan uw winkel. Met een handige spaarapp of spaarkaart sparen uw klanten gemakkelijk punten tijdens een bezoek aan uw kledingzaak. De verzamelde spaarpunten kunnen ingeleverd worden voor leuke extra’s, zoals verrassende kortingen of een exclusief aanbod.

Vanaf € 14,95 heeft u al een online spaarsysteemlicentie met volledige spaarsoftware, marketinginstrumenten en een helpdeskondersteuning.

Versterk de klantenbinding


Verstuur marketingacties via een nieuwsbrief


Onderscheidt u van de concurrentie


Zorg voor meer omzet en winst


Het koopgedrag en de verkoopcijfers in beeld


Kosten voor een fashion spaarprogramma

Om uw klanten terug te laten komen naar uw kledingwinkel of showroom, kunt u ons online spaarsysteem gebruiken. Vanaf € 14,95 per maand heeft u al een spaarprogramma met licentie.

Een licentie staat gelijk aan één spaarterminal of scanner voor het spaarsysteem. Een licentie geeft u toegang tot de volledige software, de Loyalty Manager webapplicatie en het onbeperkt verzenden van nieuwsbrieven en spaarterminals.

De prijzen voor een spaarsysteem zijn onder meer afhankelijk van de keuze voor het type spaarsysteem en hoeveel scanners of spaarterminals (licenties) u wilt. Hoeveel spaarterminals u nodig heeft is afhankelijk van de grootte van uw winkel of organisatie. Heeft u één winkel met meerdere vestigingen? Dan heeft u meerdere spaarterminals nodig.

U kunt in vijf eenvoudige stappen waarin u onder andere aangeeft voor wat voor een soort systeem u kiest, uw gewenste spaarsysteem samenstellen en een vrijblijvende offerte aanvragen. Na het bestellen van een spaarsysteem krijgt u de spaarterminals en makkelijk te installeren software toegestuurd.

KOSTEN TERMINALS EN SCANNERS

De scanners en terminals (transactiepunten) leveren wij inclusief handleiding en hulpprogramma’s. Bij ons heeft u de keuze uit drie verschillende paslezers, die variëren van € 20,- tot € 75,-.

KOSTEN LICENTIES

Voor elke terminal heeft u een aparte licentie nodig. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het aantal licenties dat u kiest en of het vervolgens om een on- of offline spaarsysteem gaat. De prijzen liggen tussen de € 12,95 en € 18,95 per maand.

KOSTEN PASSEN

Voor elke klant heeft u natuurlijk een pas nodig. De prijzen van de klantenpassen zijn dan ook afhankelijk van het aantal passen dat u bestelt. Ook het type pas én de bedrukking bepalen mede de prijs.

Online spaarsysteem

Het online spaarsysteem is een uitgebreid en gebruiksvriendelijk spaarsysteem wanneer u in uw winkel bezit over een computer met internet. Bij het online spaarsysteem ontvangt u de aanvullende backoffice web applicatie Loyalty Manager die onder andere het beheer, de rapportage en de marketing uitvoert.

Licenties Prijs per maand
1 licentie € 14,95
Meer dan 5 licenties € 12,95

Alle prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten


Elk transactiepunt (terminal) geldt als 1 licentie


Bekijk voor meer informatie over de kosten de pagina’s over licenties en terminals.

Kies het spaarprogramma dat bij u past

Met een spaarprogramma werkt u aan de klantenbinding in uw winkel. Kies uit de verschillende spaarsystemen welk het beste bij uw onderneming past. We hebben zowel een online als een offline spaarsysteem, met verschillende programma’s:

Loyalty app

Via de app kunnen uw klanten sparen, gegevens bekijken én hun spaarsaldo checken. Lees hier meer informatie over de Loyalty apps.

Loyalty digitale vouchers

Maak zelf digitaal bonnen en kortingsvouchers aan en verstuur ze daarna door naar al uw klanten of een geselecteerde doelgroep. Lees hier meer over de Loyalty vouchers.

Loyalty beacons

Geef uw klanten spaarpunten zodra ze uw winkel binnenlopen. Plaats hiervoor de beacons bij de ingang van uw winkel.

Loyalty klantenkaart

Een klantenkaart van uw winkel die in te zetten is als spaarpas, giftcard of kortingspas. Vraag nu een offerte aan.

Mogelijkheden van de spaarprogramma’s en systemen

De spaarprogramma’s bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van klantenbinding: van digitale kortingsvouchers tot klantenkaarten, zowel on- als offline.

Een spaarsysteem voor uw winkel

Wij ontwikkelen en leveren spaarsystemen voor onder andere winkeliersverenigingen en winkelketens. Met een spaarsysteem voor uw winkel versterkt u de klantenbinding en bent u onderscheidend ten opzichte van de concurrentie.

  • een klantrelatiebeheerprogramma dat u alleen kunt beheren wanneer er in uw winkel beschikking is over een PC met internet. Het programma is te gebruiken op uw tablet, computer of smartphone. Meer info over onze programma’s.
  • wilt u graag uw e-mail campagnes beheren of nieuwsbrieven versturen? Dan is de Loyalty Mail Manager een heel handig marketinginstrument. Bekijk de mailmanager.
  • wilt u de spaaracties koppelen aan een kassasysteem, dan is dit Loyalty Desk kassysteem zeer geschikt. Vraag nu een offerte aan.

Bekijk onze soorten spaarprogramma’s.

Welk type spaarprogramma past bij u?

Met de verschillende spaarprogramma’s versterkt u de binding met uw gasten. Zelf kiest u welke spaarprogramma’s het beste aansluiten bij de wensen van uw gasten en de stijl van uw onderneming:

Online spaarsystemen: een klantrelatiebeheerprogramma dat u alleen kunt beheren wanneer er in uw winkel beschikking is over een PC met internet. Het programma is te gebruiken op uw tablet, computer of smartphone. Meer info over onze programma’s

Loyalty Mail Manager: wilt u graag uw e-mail campagnes beheren of nieuwsbrieven versturen? Dan is de Loyalty Mail Manager een heel handig marketinginstrument. Bekijk de mailmanager.

Loyalty Desk kassasyteem: wilt u de spaaracties koppelen aan een kassasysteem, dan is dit Loyalty Desk kassysteem zeer geschikt. Vraag nu een offerte aan.

Klantenbinding door een spaarprogramma

Verbeter uw bedrijfsresultaten met het spaarconcept van Loyaltygroup. U behaalt een hoog rendement voor een lage investering: voor slechts € 14,95 per maand beschikt u namelijk al over het complete Loyalty spaarsysteem. U ontvangt vooraf altijd eerst een proefdruk van uw klantenpas. Het ontwerp van de klantenpas kunt u zelf aanleveren of kosteloos door onze ontwerper laten samenstellen. Wanneer de proef door u is goedgekeurd, kunt u al binnen enkele dagen aan de slag. Bij bestellingen van 1000 passen of meer kan dit tot ongeveer 2 weken duren.

U KUNT NU GEHEEL VRIJBLIJVEND ONLINE EEN OFFERTEAANVRAAG DOEN:

Klik hier om het voor u meest voordelige en efficiënte systeem samen te stellen
en binnen enkele seconden een vrijblijvende offerte in uw mailbox te ontvangen.

Zij gingen u voor

trendwatcher321

Matteo__Gift_frontweb

WildemanGIFTCARDweb

PitPasGIFTCARDweb1

Contact met Loyaltygroup

Het spaarconcept van Loyaltygroup richt zicht volledig op de doelstelling en wensen van uw onderneming. Wij zijn zowel producent als leverancier van terminals, klanten én de software en dit maakt ons onderscheidend ten opzichte van andere aanbieders: in prijs en kwaliteit. Wilt u meer weten over het Fashion spaarprogramma van Loyaltygroup? Bel 0320 411356, stuur een e-mail of stel nu online het systeem samen. Wij geven u altijd een offerte op maat.