Volg ons op:

Spaarprogramma automotive

Een spaarprogramma in de automotive branche is een goede manier om klanten aan uw bedrijf te binden. Met een handige spaarkaart of online spaarapp kunnen uw klanten gemakkelijk sparen voor korting op auto-onderdelen of een gratis wasbeurt. Daarnaast kunnen klanten gemakkelijk herinnerd worden aan bijvoorbeeld apk-keuring of wisseling van de banden.

U heeft al een online automotive spaarprogramma vanaf € 12,95 per maand. U krijgt daarbij volledige helpdeskondersteuning, spaarsoftware en marketinginstrumenten. Ons automotive spaarprogramma:

Versterkt de klantenbinding met uw bedrijf

Stuurt herinneringen voor apk-keuring of onderhoud auto

Is onderscheidend ten opzichte van de concurrentie

Genereert meer omzet en winst


Toont duidelijk het koopgedrag en de verkoopcijfers

Met het spaarprogramma voor de automotive branche krijgt en behoudt u loyale klanten. Met een spaarprogramma zullen klanten vaker terugkomen en meer besteden. Hoe meer zij besteden, des te meer spaarpunten zij krijgen via de spaarapp of de klantenpas. Dit werkt stimulerend.

Hoe werkt het automotive spaarprogramma?

Het automotive spaarprogramma werkt snel en gemakkelijk. Wanneer u kiest voor een spaarprogramma via een klantenkaart, ontwerpen wij deze in uw huisstijl. Vervolgens komen wij bij u langs om de spaarterminal in uw bedrijf te installeren en te koppelen aan het kassasysteem indien gewenst. Geef uw klanten tijdens hun bezoek een klantenkaart zodat zij meteen punten kunnen sparen. Hoe u uw spaarsysteem wilt inrichten is helemaal aan u. Punten kunnen al weggegeven worden per afgerekende euro, maar ook per betaling. Iedere spaarpas wordt op naam en e-mail geregistreerd in een database.

Kosten voor een spaarprogramma in automotive

U heeft ons online spaarprogramma met licentie al vanaf € 12,95 per maand. Een licentie houdt in dat u naast het spaarprogramma ook één spaarterminal of scanner krijgt. De licentie geeft u toegang tot de volledige spaarsoftware, de Loyalty Manager spaarapp en verschillende marketing mogelijkheden.

Licenties Prijs per maand
1 licentie € 14,95
Meer dan 5 licenties € 12,95
  • Alle prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten
  • Elk transactiepunt (terminal) geldt als 1 licentie

De kosten voor een automotive spaarsysteem zijn afhankelijk van de hoeveelheid spaarterminals (licenties) of scanners u wilt gebruiken. Hoeveel spaarterminals u nodig heeft, is afhankelijk van de grootte van uw bedrijf.

Kosten spaarterminals en scanners

Wij leveren de scanners en spaarterminals (transactiepunten) inclusief handleiding en hulpprogramma’s. U heeft bij ons de keuze uit drie verschillende paslezers, met prijzen van € 20,- tot € 75,-.

Kosten van de licenties

Voor elke spaarterminal in uw bedrijf heeft u een aparte licentie nodig. De kosten van het spaarprogramma worden hierdoor bepaald. Hoe meer spaarterminals u afneemt, des te lager de kosten zijn. De prijzen liggen tussen de € 12,95 en € 18,95 per maand.

Kosten klantenpassen

Elke klant die mee wil doen aan het spaarprogramma krijgt een eigen klantenpas. De prijzen van de spaarpassen zijn afhankelijk van het aantal dat u bestelt. Ook het type pas én de bedrukking zijn bepalend voor de kosten.

Bekijk voor meer informatie over de kosten de pagina’s over licenties en terminals.

Spaarprogramma automotive met marketing mogelijkheden

Wanneer u meedoet aan het spaarprogramma voor uw onderneming, heeft u de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier marketingactiviteiten uit te voeren. De gegevens van de terugkerende klanten die een spaarpas hebben, zijn namelijk opgenomen in een database. Met de spaarsoftware heeft u inzichtelijk wie uw klanten zijn, hoeveel punten zij gespaard en verzilverd hebben en of ze frequent bij u langskomen.

Door het in kaart brengen van de doelgroep van uw onderneming kunt u hele specifieke acties uitvoeren zoals het geven van bepaalde kortingen. Met een nieuwsbrief kunt u deze klanten uitnodigen voor een speciale verkoopavond met diverse kortingen of hen op de hoogte stellen van nieuwe producten.

Kies voor het spaarprogramma dat bij u past

U kunt kiezen uit verschillende soorten spaarsystemen, zo kiest u altijd een spaarprogramma dat het beste bij uw bedrijf past. We hebben zowel off- als online spaarsystemen, met elk hun eigen programma.

Loyalty apps
Met de spaarapp sparen uw klanten voor punten, bekijken ze hun gegevens en checken ze hun spaarsaldo. Lees hier meer informatie over de Loyalty apps.

Loyalty vouchers
Stuur kortingsvouchers en nieuwsbrieven gemakkelijk naar al uw klanten of een geselecteerde doelgroep. Lees hier meer over de Loyalty vouchers.

Loyalty beacons
Zodra klanten uw bedrijf binnenlopen, krijgen ze met de loyalty beacons spaarpunten. Plaats hiervoor de beacons bij de ingang van uw onderneming.

Loyalty klantenkaart
Werk met klantenkaarten om klanten aan uw bedrijf te binden. De klantenkaart is in te zetten als spaarpas, giftcard of kortingspas. Vraag nu een offerte aan.

De verschillende spaarprogramma’s en systemen

De spaarprogramma’s bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van klantenbinding: van digitale kortingsvouchers tot klantenkaarten, zowel on- als offline.

“Wij waren al een 6 tal jaren bezig met het uitdelen van spaarstempels. Bij iedere 50 euro aan onderhoud of reparatie, kreeg de klant 1 stempel, waarmee hij/zij accessoires kon kopen voor zijn of haar BMW of MINI. Na dat succes waren wij toe aan een verder professionalisering en uitbreiding van ons klanten loyaliteit systeem. Wij hebben gekozen voor Loyaltygroup op basis van prijs en presentatie. Nadat je deze keuze gemaakt hebt, kom je er pas achter hoe fijn dit bedrijf met je wensen en vragen omgaat en hoe amateuristisch wij eigenlijk al die jaren bezig zijn geweest.”:

Klantenbinding door spaarprogramma automotive

Met het spaarconcept van Loyaltygroup verbetert u uw bedrijfsresultaten. U behaalt een hoog rendement voor een lage investering: vanaf € 14,95 per maand beschikt u al over het complete Loyalty spaarsysteem. Wanneer u kiest voor een spaarsysteem met klantenpas, ontvangt u altijd eerst een proefdruk van de gepersonaliseerde klantenpas. Wij stellen kosteloos het ontwerp van de klantenpas voor u samen, maar u kunt het ontwerp ook zelf bij ons aanleveren. Zodra de proefdruk door u is goedgekeurd, heeft u al binnen enkele dagen uw klantenpassen binnen en kunt u beginnen met de klantenbinding. Heeft u een bestelling van meer dan 1000 passen? Dan kan het ongeveer twee weken duren voordat de klantenpassen binnen zijn.

U KUNT NU GEHEEL VRIJBLIJVEND ONLINE EEN OFFERTEAANVRAAG DOEN:

Wilt u weten wat een spaarprogramma voor uw onderneming kan betekenen? In 5 eenvoudige stappen kunt u hier het door u gewenste systeem samenstellen en een vrijblijvende offerte aanvragen. Klik op de onderstaande button om een vrijblijvende offerte op maat voor u samen te stellen.

Zij gingen u voor

Purmerend

DeGroot

vanmelk

drovers

dekok

aussie

Contact met Loyaltygroup

Wilt u meer weten over het spaarprogramma in automotive van Loyaltygroup? Bel 0320 411 356, stuur een e-mail of stel nu online het systeem samen. Wij geven u altijd een offerte op maat.