Volg ons op:

Online Spaarysteem

Online Spaarsysteem

Ons online spaarsysteem is zeer geschikt wanneer u of de deelnemers in een gezamenlijk systeem een computer met internet heeft, of u gebruik wilt maken van een tablet of smartphone (Android of iOs). Het spaarsysteem kan ook aan een webshop gekoppeld worden. Dit systeem maakt gebruik van een paslezer of barcode-/ QRcodescanner die u op de computer of tablet kunt aansluiten. Het meest complete en uitgekiende spaarsysteem in de markt!

Dit is wat u krijgt:

Documentatie, service en ondersteuning


Paslezer (indien u contact of contactloze chipkaarten gebruikt) of barcodescanner (voor PC of tablet, niet nodig voor Android en iOs smart phone)


Chipkaarten (contact of contactloos) of bar-/ QRcode passen in uw huisstijl


Een eigen app op maat voor uw organisatie (bij bar- / QRcode)


Loyalty app en meer…


Toegang tot de Loyalty Manager webapplicatie


Loyalty Transact programma voor Windows, Android en iOs


Uitgebreide, flexibele mogelijkheden voor het instellen van bonus berekeningen


Mogelijkheid om pashouders zichzelf te laten registreren op uw eigen website


Saldochecker op uw eigen website


Uw eigen database op de Loyalty web server


Mogelijkheid om klanten die hun pas vergeten zijn, toch te laten sparen


Onbeperkt verzenden van nieuwsbrieven aan uw klanten met de Loyalty Mail Manager


Mogelijkheid om push-messages en vouchers te verzenden en beacons in te zetten


Het meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke loyalty systeem in de markt


Spaaradviezen op maat


Dagelijks unieke back-up van uw database


Online beheer en rapportage


Mogelijkheid om systeem aan webshop te koppelen of kassasysteem


Ook voor het gezamenlijk spaarsysteem!

  • Deelnemers hebben een eigen spaarterminal afgesteld op gewenste verrekenings-methode (bijvoorbeeld 1 euro = 1 punt)
  • Klanten sparen met één pas bij alle aangesloten deelnemers
  • Periodieke verzending naar centrale database
  • Centraal beheer via Loyalty Manager webapplicatie
  • Inclusief facturatie module voor onderlinge verrekening deelnemers
  • Gericht spaaracties uitvoeren en gratis een onbeperkt aantal nieuwsbrieven verzenden
  • Saldochecker op centrale website en evt. op websites van de deelnemers
  • Deelnemers kunnen ook hun eigen klant- en transactiegegevens inzien
  • Een bewezen formule die al jarenlang met groot succes bij o.a. vele winkeliersverenigingen en gemeenten draait
  • Loyaltygroup biedt professionele ondersteuning om het systeem volgens uw wensen in te richten

Passen en Paslezers

BARCODE KAARTEN MET BARCODESCANNER

Barcode passen werken vlot en zijn voordelig. U gebruikt een standaard barcodescanner die aangesloten is op een PC waarop Loyalty Transact draait.

Eigenschappen

Passen bedrukt met een barcode zijn voordeliger dan chipkaarten. Nieuw is de mogelijkheid dat u klanten die over een iPhone of Android smart phone beschikken kunnen gratis de dedicated app in uw eigen huisstijl of de Loyalty app downloaden. In deze apps staat een unieke barcode die u kunt scannen en waarmee u de klanten dus ook kunt laten sparen.

CONTACT SLE5542 CHIPKAARTEN MET OMNIKEY PASLEZER

De SLE5542 chipkaarten gaan vele jaren mee en zijn optimaal beveiligd tegen fraude en schade. Aan uw PC, waarop het Loyalty Transact programma draait, is de Omnikey CardMan 3121 paslezer verbonden.

Deze Omnikey terminal is één van de meest degelijke paslezers. Transacties maakt u door de pas in te voeren en waarden bij of af te schrijven met het

Loyalty Transact programma (nadere informatie treft u bij de vorige stap aan).

Eigenschappen

De SLE5542 chipkaarten zijn de veiligste chipkaarten en kunnen niet door onbevoegden gemanipuleerd worden.

Deze chipkaarten kosten echter wel iets meer dan passen die alleen met een barcode bedrukt zijn.

Het werken met de Omnikey paslezer gaat snel en eenvoudig. De meeste klanten van Loyaltygroup maken gebruik van deze chipkaarten die na vele jaren nog altijd optimaal blijken te werken.

CONTACTLOZE RFID CHIPKAARTEN MET RFID PASLEZER

contactlessContactloze chipkaarten werken razendsnel. De chipkaart (type EM4102) wordt binnen een straal van 10 cm uitgelezen door de RFID terminal.

Eigenschappen

Contactloze passen werken het snelst en er kunnen geen krassen ontstaan bij het maken van transacties.

Pastypes

De passen worden het meest gebruikt als klantenspaarpas (loyalty card) of cadeaupas (gift card), maar met het online systeem is het ook mogelijk om andere pastypes in te zetten. Lees hier verder over onze verschillende pastypes…

LOYALTY TRANSACT ™

transactscreen2OFFtinycroppedMet het Loyalty Transact programma worden online transacties gemaakt. Het programma werkt op een Windows PC, laptop, tablet of kassasysteem. De computer dient met het internet verbonden te zijn. Het systeem maakt gebruik van een paslezer of barcodescanner die u op de computer aansluit. Wanneer een pas ingevoerd of gescand wordt verschijnt het Loyalty Transact programma automatisch. De klant- en spaargegevens worden vervolgens direct getoond. U kunt nieuwe klanten direct registreren, of uw klanten zichzelf online via uw website laten registreren. Loyalty Transact is het modernste online spaarprogramma, ook geschikt voor touch screen monitors of tablets, werkt razendsnel en biedt vele extra mogelijkheden. Het systeem kan op vrijwel elke gewenste verrekeningsmethode ingesteld worden, bijvoorbeeld 5 punten per bestede 10 euro en op dinsdagmiddag 7 punten per bestede 10 euro. Naast spaarkaarten kunt u ook gift cards of andere pastypes uitgeven. Is uw klant zijn/haar pas vergeten? Dan biedt de Mastercard uitkomst: U voert deze in, zoekt de klant op (aan de hand van één of meerdere criteria) en wanneer deze gevonden is, kunt u alsnog een transactie maken. Het meest complete en uitgekiende spaarsysteem in de markt!

Loyalty Webapplicatie

Loyalty Manager webapplicatie ™

De Loyalty Manager webapplicatie is een professioneel online informatiesysteem, met vele extra’s.  Met de Loyalty Manager voert u o.a. beheer en rapportage uit. Het systeem biedt u veel geavanceerde mogelijkheden, maar werkt toch eenvoudig. Voor alle Loyalty software geldt: welke toepassing of extra optie u ook kiest, u hoeft nergens extra voor te betalen!

Klik hier voor meer informatie!

Loyalty Mail Manager ™

De Loyalty Mail Manager webapplicatie is een krachtig marketinginstrument voor het inrichten en beheren van e-mail campagnes en verzending van nieuwsbrieven. Wordt gratis en zonder verder kosten bijgeleverd!
a
a
a

Lees hier meer over de Mail Manager!

Aanvullende software en extra’s

Loyalty klanten kunnen alle aanvullende software gratis installeren en gebruiken.

 

LOYALTY SALDOCHECKER

Met de saldochecker kunnen uw klanten op uw eigen website hun spaargegevens inzien. Door slechts één regel HTML code in de bron van uw webpagina te plakken, kunt u het inlogscherm op elke gewenste positie in uw webpagina integreren. Eén van de vele unieke extra’s die Loyaltygroup u kan bieden. Zie hier meer informatie en voorbeelden.

LOYALTY REGISTRATIEFORMULIER

Indien u wilt dat uw klanten zichzelf registreren, kunt u het online registratieformulier op uw eigen website tonen. Door slechts één regel HTML code in de bron van uw webpagina te plakken, kunt u het registratieformulier op elke gewenste positie in uw webpagina integreren. Registratie gaat d.m.v. het invoeren van pasnummer en het controlegetal dat op de pas gedrukt is.

AANMELDFORMULIER NIEUWSBRIEVEN

Voorts kunt u (op dezelfde wijze als hierboven omschreven) op uw eigen website een aanmeldformulier voor uw nieuwsbrieven tonen. De ingevoerde gegevens worden direct naar uw database op de Loyalty web server verwerkt en automatisch in de mailing lijst van Loyalty Mail Manager opgenomen.

Aan de slag

Het Loyalty concept biedt u nieuwe kansen om uw bedrijfsresultaten te verbeteren. Hoog rendement voor een lage investering. Voor minder dan € 15,00 per maand kunt u al over het complete Loyalty online spaarsysteem beschikken! U ontvangt altijd eerst een proefdruk van de pas (ontwerp door uzelf aangeleverd of aan de hand van uw logo en voorkeuren kosteloos door onze ontwerper uitgevoerd). Wanneer u de proef goedgekeurd heeft kunt u al binnen enkele dagen aan de slag (bij bestellingen van 1000 of meer passen ca. 2 weken).

U KUNT NU GEHEEL VRIJBLIJVEND ONLINE EEN OFFERTEAANVRAAG DOEN:

Klik hier om het voor u meest voordelige en efficiënte systeem samen te stellen en binnen enkele seconden een vrijblijvende offerte in uw mailbox te ontvangen.

Neem contact op met Loyaltygroup voor gericht advies over de programmatuur en verdere mogelijkheden.

Loyaltygroup volgt uw organisatie en niet andersom!

 

Het Loyalty spaarconcept richt zich op uw wensen en doelstellingen. Zelfs voor de meest geavanceerde toepassingen bieden wij maatwerkoplossingen. Wij zijn directe producent en leverancier van terminals, klantenpassen én software. Hiermee onderscheiden wij ons van andere aanbieders, zowel in prijs als in kwaliteit. Wilt u meer weten over het Loyalty concept?
Bel 0320 411356, verstuur een e-mail of stel nu online het systeem samen dat u zich zou wensen en ontvang direct een vrijblijvende offerte op maat. Loyaltygroup probeert iedereen zo persoonlijk mogelijk te helpen en onze klanten zijn uitermate content met de services die wij verlenen. Wij komen graag langs bij u om vrijblijvend onze spaarsystemen te demonstreren en ervaringen van collega’s uit uw eigen branche met u te delen.