Volg ons op:

Loyalty Manager webapplicatie

 LOYALTY MANAGER WEBAPPLICATIE ™

De Loyalty Manager webapplicatie is een schuinsmalleditedprofessioneel online informatiesysteem, met vele extra’s. Met de Loyalty Manager voert u o.a. beheer en rapportage uit. Het systeem biedt u veel geavanceerde mogelijkheden, maar werkt toch eenvoudig. Voor alle Loyalty software geldt: welke toepassing of extra optie u ook kiest, u hoeft nergens extra voor te betalen!

Ook voor dataverkeer, gebruikmaking van de Loyalty webserver en het aanmaken of verzenden van transacties betaalt u niets extra’s. Alle kosten voor software, diensten en ondersteuning die Loyaltygroup u levert zijn inbegrepen in de vaste maandelijkse licentiekosten.

Met het Loyalty systeem beschikt u over uw eigen database op de Loyalty web server. Van deze database wordt dagelijks een back-up gemaakt, u raakt dus nooit gegevens kwijt.

Loyaltygroup garandeert dat uw gegevens beschermd blijven en bijvoorbeeld klantgegevens alleen door u gebruikt kunnen worden.

Er zijn twee hoofdvarianten van Loyalty Manager: die voor het individuele systeem en die voor het gezamenlijke systeem. De applicatie is vanaf elke PC met internet connectie te benaderen (met juiste inloggegevens).

LOYALTY MANAGER VOOR INDIVIDUELE ONDERNEMERS

 

Enkele features:

Invoeren en muteren klantgegevens


Koppelingen van pasnummers aan pashouders


Zoeken van gegevens aan de hand van één of meerdere gecombineerde criteria


Inzage transactiegegevens


Uitgebreide rapportages (Excel)


Koppeling met postcode database, zodat u adressen (postcode, huisnummer) automatisch volledig kunt maken.


Extra velden, zodat u elk gewenst gegeven kunt invoeren en op deze gegevens zoeken kunt.


Aanmaken van filters (ook met meerdere criteria) voor het definiëren van doelgroepen. De filters kunnen worden opgeslagen en bijv. toegepast worden voor het gericht verzenden van nieuwsbrieven met specifieke aanbiedingen aan een bepaalde doelgroep.


Alle lijsten hebben flexibele (gebruikersgedefinieerde) kolominstellingen.


Statistieken en diverse marketinginstrumenten voor het rapporteren, analyseren en het verbeteren van bedrijfsresultaten.


Indien u al over een klantenbestand beschikt, dan kan dit volledige bestand direct in de applicatie geïmporteerd worden. Verzonden transacties worden direct (live) in de applicatie weergeven.

Indien een pasnummer (eenmalig) aan een klant gekoppeld is worden de klantgegevens automatisch bij de transacties getoond. Rapportages (Excel bijlagen) kunnen met één druk op de knop binnen enkele seconden per e-mail ontvangen worden.

Beschikt u over een eigen website, dan bieden wij de mogelijkheid om binnen uw webpagina een inlogscherm te tonen (invoer: postcode, huisnummer en pasnummer) waarmee uw klanten hun laatst geregistreerde saldo kunnen opvragen. Klik hier voor een voorbeeld…

LOYALTY MANAGER VOOR GEZAMENLIJK SYSTEEM

Het gezamenlijke spaarsysteem is o.a. voor winkeliersverenigingen, winkelketens en bedrijven met meerdere filialen. Er zijn dan meerdere deelnemers en despaarpassen kunnen dus op meerdere locaties gebruikt worden.

De Loyalty webapplicatie voor het gezamenlijke systeem bezit naast de functionaliteit van het individuele systeem (zie bovenstaand) 3 niveaus:

Beheer: Inzage alle gegevens en het beheer van aangesloten organisaties, terminals en klanten


Deelnemende organisatie: Inzage (en eventueel beheer) eigen klantgegevens en inzage eigen transacties


Pashouder: Inzage laatst geregistreerde saldo en (eventueel) inzage transacties


De beheerder kan (als aanvulling op de functies omschreven bij het individuele systeem):

  • Deelnemende organisaties invoeren en muteren
  • Terminals aan organisaties koppelen
  • Alle gegevens inzien (deelnemers, terminals, klanten, transacties)

Indien er sprake is van een onderlinge verrekening van de uitgegeven en ingenomen punten of bedragen, dan kunnen transacties ten behoeve van de facturatie automatisch geëxporteerd worden. De beheerder ontvangt dan maandelijks een (Excel bestand) overzicht met een factuurregel voor elke deelnemende organisatie en voor elk van deze deelnemers een specificatie (Excel bestand) van alle relevante transacties.

De module facturatie van de webapplicatie geeft een overzicht van alle geëxporteerde gegevens.

Loyalty Kassasysteem

Het Loyalty Desk programma is een compleet en veelzijdig kassasysteem. Geïntegreerd in het systeem is het Loyalty spaarsysteem met o.a. spaarpassen en gift cards. Het uitgebreide web based back-office systeem.
a
Lees hier meer!

Loyalty Apps

Voor zowel iPhone als Android. In eigen beheer ontwikkeld door Loyaltygroup. Uw klanten kunnen de app gratis downloaden en hun account activeren. Hiermee kunnen ze o.a. hun saldo checken en hun gegevens inzien.
a
a
Lees hier meer!

LOYALTY MAIL MANAGER ™

De Loyalty Mail Manager webapplicatie is een krachtig marketingsinstrument voor het inrichten en beheren van e-mail campagnes en verzending van nieuwsbrieven. Wordt gratis en zonder verder kosten bijgeleverd!
a
a
Lees hier meer!

Wilt u persoonlijk geïnformeerd worden over het Loyalty concept? Bel 0320 411356 of vul het Info aanvraag formulier in.

U KUNT OOK GEHEEL VRIJBLIJVEND ONLINE EEN OFFERTEAANVRAAG DOEN:

Klik hieronder om het voor u meest voordelige en efficiënte systeem samen te stellen en binnen enkele seconden een vrijblijvende offerte in uw mailbox te ontvangen.