Volg ons op:

Loyalty vouchers

Vouchers van Loyaltygroup

Organiseer spaaracties op maat met digitale vouchers van Loyaltygroup. Onze vouchers zijn in eigen beheer ontwikkeld en maken het voor u mogelijk om gerichte spaaracties voor uw klanten te organiseren.

Wat kunnen vouchers van Loyaltygroup voor u betekenen?

In de Loyalty Mail Manager kunt u vouchers aanmaken en versturen naar klanten, pashouders of een specifieke doelgroep van uw (potentiële) klantenkring. Wanneer u vouchers verstuurt, ontvangt de klant een unieke barcode met begeleidende tekst en push-message. Deze barcode kan de klant vervolgens in de winkel laten scannen. Vouchers kunnen rechtstreeks verstuurd worden naar de Loyalty app maar ook verstuurd worden door middel van een email met de Loyalty Mail Manager.

Vouchers geven u en uw klant onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Met de voucher kunt u in een bepaalde periode (begindatum/-tijd, einddatum/-tijd) gerichte spaar en kortingsacties organiseren. Vouchers kunnen geldig zijn bij alle deelnemers of bij een door u opgegeven vestiging/winkel.
  • U kunt als ondernemer zelf bepalen waar u de voucher voor wilt inzetten. Klanten kunnen bijvoorbeeld meer spaarpunten krijgen en deze direct inzetten voor kortingen of er mee door blijven sparen.
  • De voucher kan direct naar de Loyalty app voor worden gestuurd. Voor zowel Android als IOS. De voucher verschijnt in de telefoon van uw klant en deze kan vervolgens gescand worden.

Voorbeeld voucher in email bericht

voucher

Wilt u graag meer weten over onze vouchers? Neem contact op met Loyaltygroup of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.