Volg ons op:

Vivera mantelzorgpas Zwijndrecht

Vivera mantelzorgpas Zwijndrecht

Loyaltygroup ontwikkelt Vivera mantelzorgpas
De Vivera mantelzorgpas is voor mantelzorgers die zorgen voor iemand woonachtig in Zwijndrecht. De Gemeente Zwijndrecht biedt mantelzorgers de Vivera mantelzorgpas toe ter waarde van € 150,-.

Met de Vivera mantelzorgpas kan een keuze gemaakt worden uit een breed aanbod aan ondersteunende diensten voor de mantelzorger. Denk hierbij aan wat ontspanning en tijd voor de mantelzorger zelf of extra hulp in en rond het huis en huishouden.

Hoe werkt de Vivera mantelzorgpas
De diensten en aanbieders staan vermeld op de website www.mantelzorgzwijndrecht.nl. Wanneer de mantelzorger een dienst gekozen heeft wordt er binnen 3 werkdagen contact opgenomen door de aanbieder om de dienst in te plannen. Het tegoed wordt automatisch verrekend. Bij sommige diensten kan men de mantelzorgpas ook op locatie laten scannen voor het afboeken van het tegoed.

De Vivera mantelzorgpas App
Houdt u niet van een pas in de portemonnee? Uiteraard is er naast de pas ook een digitale versie. De Vivera mantelzorgpas App kan ook gebruikt worden, zo kan men ook onderweg bekijken waar de pas gebruikt kan worden. Verkrijgbaar voor Android en iOs.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een pas voor uw gemeente? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0320 411 356 om alle mogelijkheden met ons door te nemen.

Posted by Loyalty Group / Posted on 04 jul
  • Post Comments 0