Volg ons op:

Van Leeuwen Vleesch op de ambachtenmarkt

Van Leeuwen Vleesch op de ambachtenmarkt

Zondag 4 oktober 2015 organiseert Winkeliersvereniging Overveen voor de vijfde keer weer een gezellige ambachtenmarkt. Authenticiteit staat op deze markt centraal.  Verschillende ambachtslieden waaronder een schoenmaker, glas in lood zetter en kaarsenmaker staan deze dag met producten gemaakt uit eerlijke ambacht.

Maak kennis met Van Leeuwen Vleesch

Ook voor heerlijk eten kunt u dit jaar ook zeker weer terecht. Bent u een liefhebber van een goed stuk vlees? Dan kunt u voor heerlijke broodjes met warme beenham of warme worst langs bij de kraam van één van de puurste slagers in Nederland en (met trots) gebruiker van ons spaarsysteem: Van Leeuwen Vleesch.  De slager staat onder meer  bekend om zijn hoge kwaliteit en mocht onlangs weer zijn verhaal doen in één van de grotere slagersvakbladen. Wilt u graag de authentieke smaak van slager Van Leeuwen Vleesch proeven? Twijfel dan niet om zondag 4 oktober een kijkje te nemen op de ambachtenmark in Overveen.

Heerlijk eten en punten sparen bij Van Leeuwen Vleesch

Terugkomende klanten van slager Van Leeuwen Vleesch worden zeer gewaardeerd en beloond. Ze kunnen onder meer door het spaarsysteem van de Loyaltygroup punten sparen met een klantenkaart en deze vervolgens verzilveren voor een leuke korting of een heerlijk product naar keuze. Lees hier meer over deze spaaractie. Bent u ook geïnteresseerd in een spaarprogramma voor uw eigen onderneming? Bekijk dan hier meer informatie over de spaarsystemen van de Loyaltygroup.

Posted by admin / Posted on 23 sep
  • Post Comments 0