Volg ons op:

Stichting Winkelcentrum Malden Nieuwsbrief

Stichting Winkelcentrum Malden Nieuwsbrief

Status centrummanagement winkelcentrum Malden 01-10-2015

Woensdagavond 14 oktober j.l. vond in de burgerzaal van het gemeentehuis de presentatie plaats inzake de status m.b.t. het nieuwe centrummanagement. Met een opkomst van 44 personen was
de eerste bijeenkomst een succes te noemen. Centrummanager Ron Vierboom  wist de aanwezigen te boeien met een presentatie die de werkzaamheden, achter de schermen, van de afgelopen 4 maanden toonde alsmede de huidige situatie en plannen voor de toekomst. Zo kwamen onder meer aan bod hoe de leegstand wordt aangepakt, welke activiteiten er in het centrum plaats gaan vinden, vormen van samenwerking en het spaarsysteem.

Samen met de stuurgroep is het centrummanagement bezig om winkelcentrum Malden opnieuw en beter op de kaart te zetten. De aanwezigen hadden de mogelijkheid om hun ideeën en opmerkingen uit te wisselen met mede-ondernemers en de stuurgroep. Vanwege de opkomst en de oprechte interesse is besloten om minimaal 2 maal per jaar een presentatie te verzorgen inzake de status m.b.t. het nieuwe centrummanagement.

Invoering Maldens Duimpje

Begin november starten we met de invoering van het spaarsysteem voor winkelcentrum Malden oftewel het “Maldens Duimpje”. Er starten welgeteld 24 ondernemers met het systeem. Tot begin november kan men nog gratis instappen. Daarna wordt er een vergoeding gevraagd voor deelname. De website (www.maldensduimpje.nl)voor de registratie, puntenaantal en aanbiedingen is al een heel eind gevorderd en zal bij de ingebruikname van het systeem klaar zijn. De 5.000 pasjes zijn inmiddels ook al geariveerd en zullen in stapeltjes van honderd verstrekt worden aan de deelnemers. De deelnemende ondernemer zal er 100 punten (tegenwaarde € 100,-) op zetten en € 2,- per pas voor vragen. Zodat de kosten voor de ondernemer op dat vlak neutraal blijven.

Er volgt ook een spaar-app voor op de smartphone. We starten binnenkort met een testfase en zullen alle deelnemers uitvoerig informeren over de te nemen stappen bij de formele invoering.

Lees hier de volledige uitgave: WCMalden-nieuwsbrief 1 oktober 2015

Stichting Winkelcentrum Malden

Hexxje Design

Posted by admin / Posted on 04 nov
  • Post Comments 0