Volg ons op:

Spaarprogramma

Spaarprogramma van Loyaltygroup

Het spaarprogramma van Loyaltygroup helpt u bij het verbeteren van de klantenbinding met uw doelgroep en het versterken van de klantenloyaliteit. Daarnaast krijgt u dankzij ons spaarprogramma een gedetailleerd inzicht in het koopgedrag van uw klanten, waardoor u verkoopkansen optimaal kunt benutten. Kies uit onze online of offline spaarsystemen en koppel daar een spaarprogramma aan die past bij uw branche. Wij bieden diverse programma’s: spaarprogramma fashion, spaarprogramma horeca en spaarprogramma automotive. Met het betrouwbare spaarprogramma van Loyaltygroup kunt u:

De binding met uw klanten versterken


Doelgerichte marketingacties uitvoeren


Onderscheidend bezig zijn ten aanzien van de concurrentie


Meer omzet en winst genereren


Een duidelijk overzicht krijgen van de geboekte resultaten


Onze spaarprogramma’s

Loyaltygroup is sinds 2003 een belangrijke kracht op de markt van spaarprogramma’s voor verschillende branches. Zo ontwikkelen wij spaarprogramma’s voor gemeenten, winkeliersverenigingen, winkelketens, franchiseformules, horeca en evenementen, maar ook voor detaillisten en zelfstandigen. Inmiddels maken meer dan 2.000 organisaties in Nederland, maar ook daarbuiten, gebruik van het Loyaltygroup spaarsysteem. Omdat wij alle software in eigen beheer ontwikkelen, kunnen wij maatwerk bieden en dragen wij bovendien zorg voor de complete service en ondersteuning.

Hoe werkt een spaarprogramma van Loyaltygroup?

Een spaarprogramma van Loyaltygroup biedt u verschillende mogelijkheden op het gebied van klantenbinding. U kiest eerst uit de diverse spaarsystemen welk systeem het beste bij uw onderneming past. Wij bieden zowel een offline spaarsysteem als een online spaarsysteem. Vervolgens kiest u uit met verschillende spaarprogramma’s die u hieraan koppelt zoals:

Loyalty app

Deze app is gratis te downloaden voor uw klanten. Zij kunnen hiermee sparen en op elk moment hun gegevens inzien en hun saldo checken.

Loyalty digitale vouchers

Hiermee kunt u zelf bonnen en kortingsvouchers digitaal aanmaken en versturen naar een door u geselecteerde doelgroep.

Loyalty beacons

Wanneer u de beacons bij de ingang van uw winkel plaatst, kunt u uw klanten via bluetooth spaarpunten geven wanneer ze uw winkel bezoeken.

Loyalty klantenkaart

Loyaltygroup klantenkaarten zijn onder andere in te zetten als spaarpas, giftcard of kortingspas.

Tarieven spaarprogramma

Bij Loyaltygroup vindt u spaarprogramma’s tegen de scherpste prijzen. Onze assortiment kenmerkt zich daarom ook als slim en voordelig. Voor een compleet overzicht verwijzen wij u graag door naar onze tarievenpagina.

Kosten terminals en scanners

Onze terminals worden geleverd inclusief handleiding en hulpprogrammatuur. U heeft de keuze uit drie verschillende soorten paslezers. De prijzen van onze terminals liggen tussen de €20,- en €75,-.  

Kosten licenties

Voor elke terminal heeft u een licentie nodig. De kosten zijn afhankelijk van het aantal licenties dat u afneemt en of het om een offline of online systeem gaat. De prijzen voor onze licenties liggen tussen de €12,95 en €18,95 per maand.

Kosten passen

Uiteraard heeft u voor elke deelnemende klant een pas nodig. De prijzen van deze passen zijn afhankelijk van het aantal passen dat u bestelt, het type pas en de bedrukking van de passen.

Voor meer informatie over onze prijzen kunt u kijken op de tarievenpagina’s voor de terminals, licenties voor een offline of online systeem en passen. Tevens is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Vraag hier uw online offerte aan!

Spaarprogramma branches

Loyaltygroup verzorgt spaarprogramma’s voor verschillende branches. Wilt u meer informatie over een programma’s in uw branche? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0320 411 356 of door een mail te sturen naar info@loyaltygroup.nl.

Klantenbinding in de horeca komt natuurlijk voor het grootste deel tot stand door de kwaliteit van uw producten en het personeel. Om de klantenbinding nog sterker te maken, kunt u ook kiezen voor een spaarprogramma van Loyaltygroup. Zo kunt u uw klanten bijvoorbeeld laten sparen voor een gratis drankje of maaltijd, zodat ze nog vaker naar uw zaak komen.

Klantenbinding is extreem belangrijk in de huidige fashion-branche. Met een spaarprogramma van Loyaltygroup kunt u uw klanten leuke extraatjes geven als ze vaker aankopen doen. Hiermee creëert u een vaste klantenbasis en daarnaast kunt u kortingsacties direct per e-mail naar uw klanten sturen.

Spaarprogramma voor winkelcentra

Wilt u voor alle winkels in uw winkelcentrum eenzelfde klantenkaart? Loyaltygroup ontwikkelt spaarsystemen voor winkelcentra en ondernemersverenigingen. Wij zetten een compleet spaarprogramma op, aangepast aan de wensen van de winkeliers en de klanten.

In de automotive branche is klantenbinding een belangrijke factor voor het succes van uw bedrijf. U kunt met het spaarprogramma van Loyaltygroup uw klanten bijvoorbeeld voor een gratis wasbeurt of kortingen op auto-onderdelen laten sparen. Daarnaast kunnen klanten met een bijbehorende app ook herinnerd worden aan bijvoorbeeld hun apk-keuring.