Volg ons op:

Punten sparen in de webshop van de bakker

Punten sparen in de webshop van de bakker

Bij Bakker van Vessem is het sinds kort mogelijk om in hun webshop met de loyaltycard (ontwikkeld door de Loyaltygroup) punten te sparen. Klanten kunnen nu op een eenvoudige wijze punten sparen als ze een bestelling doen via de nieuwe online winkel van Bakker van Vessem. Deze punten kunnen gespaard worden voor onder andere een heerlijke seizoensgebonden taart. De klantenkaart is tot 12 maart gratis af te halen in de winkel. Lees er meer over in de onderstaande nieuwsbrief van Bakker van Vessem:

Sparen, proeven en meekijken met de klantenkaart van de bakker!

Met de klantenkaart kan je sparen voor een heerlijke spaartaart. Deze taart wordt natuurlijk altijd aangepast aan het seizoen en is speciaal door Hans Heiloo (Nederlands Patisserie Team) voor ons samengesteld. Sinds deze week zijn de punten niet alleen te sparen in onze winkel, maar krijgt u ze ook bij bestelling in onze webshop!

Daarnaast is deze kaart een ontmoetingskaart, want hoe bijzonder is het als wij elkaar kunnen ontmoeten op 12 maart, tijdens de opening van de nieuwe bakkerij? Mocht je nog geen klantenkaart hebben: geen probleem. Deze kan je tot 12 maart gratis afhalen in onze winkel. Zorg dan wel dat je de kaart registreert via onze website, dan kan je nog meeloten voor de extra rondleiding die wordt afgesloten met een goodiebag!

Tot snel!

Posted by iclicks / Posted on 29 feb
  • Post Comments 0