Volg ons op:

Loyaltygroup ontwikkelt ‘Pas van Dronten’

Loyaltygroup ontwikkelt ‘Pas van Dronten’

Loyaltygroup heeft onlangs van de gemeente Dronten de aanbesteding gekregen om de ‘Pas van Dronten’ te ontwikkelen. Deze stadspas zal na de zomer verzonden worden naar 29.000 huishoudens in de gemeente Dronten, waaronder ook de plaatsen Swifterbant en Biddinghuizen onder vallen. Naast de stadspas bouwt Loyaltygroup tevens een dedicated app en bijhorende website waarmee de pas gebruikt kan worden.

Hoe werkt de pas voor Drontenaren?


Op de website voor de ‘Pas van Dronten’ zullen aangesloten ondernemers uit Dronten de mogelijkheid krijgen om een eigen pagina te creëren waarop bijvoorbeeld specifieke acties, evenementen en interessante agendapunten geplaatst kunnen worden. Inwoners die de pas gebruiken kunnen vervolgens op de website uit verschillende categorieën kiezen, zoals sport, mode, wellness, familie-uitjes en uitgaan. Via de categorieën komen ze op de  pagina’s waar de pasgebruikers de mogelijkheid hebben om acties te verzilveren en om mee te doen aan diverse acties.

De ‘Pas van Dronten’ is voor iedereen een aanwinst


Ondernemers in Dronten hebben baat bij de pas omdat het een extra middel is waarmee ze de Drontense consument op een nieuwe manier aan zich kunnen binden en bereiken. Ze kunnen onder andere met gerichte acties nieuwe producten makkelijker introduceren. Daarnaast zal het programma voor meer loyaliteit onder de klanten in Dronten zorgen. De stadspas wordt verder ook ingezet om inwoners met een minimuminkomen extra te ondersteunen. De gemeente Dronten zet bij de inwoners die het minder breed hebben een tegoed op de pas, om zo activiteiten voor sport, cultuur en recreatie mede te financieren of te vergoeden.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een stadspas voor uw gemeente? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0320 411 356 om alle mogelijkheden met ons door te nemen.

Posted by iclicks / Posted on 07 jul
  • Post Comments 0