Volg ons op:

Geslaagde lancering van de FlipPas in Tiel

Geslaagde lancering van de FlipPas in Tiel

Op 14 november zal de FlipPas feestelijk worden uitgebracht in Tiel. Consumenten uit Tiel krijgen met deze pas de mogelijkheid om punten te sparen bij Tielse ondernemers. Per bestede euro kan de consument één punt sparen, deze punten bij alle deelnemende ondernemers laten verzilveren en flinke kortingen ontvangen op verschillende aankopen. Het is daarnaast ook mogelijk om de FlipPas in de vorm van een cadeaukaart te geven. De FlipPas zal tevens gaan werken via de FlipPas app, zodat de consument ook de optie heeft om via een smartphone te sparen.

Succesvolle introductie van de FlipPas onder Tielse ondernemers

De FlipPas en de bijhorende smartphone applicatie is ontwikkeld door de Loyaltygroup in opdracht van winkeliersvereniging Hart van Tiel. Op 14 oktober jongstleden werd de FlipPas spaar- en cadeaukaart succesvol geïntroduceerd onder Tielse ondernemers en de lokale media. De FlipPas werd met veel enthousiasme ontvangen.

FlipPas in de media

De lokale media heeft het nieuws over de introductie van de FlipPas breed verspreid. Onder andere De Zakengids, Stad Tiel, De Gelderlander en De Tielenaar kondigen de komst van de spaarpas onder de consumenten in Tiel aan. Het Hart van Tiel zal de FlipPas op 14 november tevens met een uitgebreide marketingcampagne lanceren.

Betekenis van de FlipPas voor Tielse ondernemers

Met de FlipPas en het bijbehorende online CRM-spaarsysteem van de Loyaltygroup kunnen er  gerichte spaaracties opgezet en georganiseerd worden. De verwachting is dat de FlipPas voor meer klantenbinding zal zorgen en de verkoop van producten zal stimuleren. Daarnaast zal de FlipPas de consument bewuster kunnen maken bij het doen van aankopen bij Tielse ondernemers.

Bent u nu ook geïnteresseerd in een spaarpas of cadeaukaart voor uw onderneming? Neem dan op 0320 411 356 telefonisch contact met ons op. Dan informeren wij u verder over de mogelijkheden.

Posted by admin / Posted on 02 nov
  • Post Comments 0