Volg ons op:

Betaal met de FlipPas bij de parkeerautomaat

Betaal met de FlipPas bij de parkeerautomaat

Deze maand wordt het mogelijk om met de FlipPas ook te betalen bij parkeerautomaten. Deze nieuwe ontwikkeling is tot stand gekomen in samenwerking met TMC Amsterdam, ofwel Taxameter Centrale. De FlipPas mobiele app, spaar- en cadeaukaart is ontwikkeld door de Loyaltygroup en in november 2015 uitgebracht in de gemeente Tiel.

Samenwerking met TMC


TMC is de belangrijkste speler op de Nederlandse markt voor innovatieve (auto-) mobiliteitsoplossingen. Ze leveren onder andere parkeerautomaten, slagboomsystemen en handhavingssystemen. In samenwerking met TMC zullen wij hetzelfde concept als bij de FlipPas; een combinatie van een Loyalty klantenkaart en betaalpas voor parkeerautomaten, aanbieden bij andere gemeentes in Nederland.

Parkeren en sparen tegelijk

De optie om bij een parkeerautomaat te betalen met een klantenkaart zorgt voor nieuwe mogelijkheden. Ten eerste kunnen er gerichte acties uitgevoerd worden, waarbij een klant bijvoorbeeld bij een specifiek aantal aankopen een vergoeding krijgt op de parkeerkosten of gratis kan parkeren. Daarnaast is de spaarpas hiermee aantrekkelijker om in de winkels te gebruiken. Dit zal een zeer positieve uitwerking hebben voor aangesloten ondernemers.

Ziet u zelf ook mogelijkheden in deze unieke combinatie van een klantenkaart en betaalkaart voor parkeerautomaten in uw gemeente? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 0320 411 356 om de mogelijkheden met ons door te nemen.

Posted by iclicks / Posted on 06 jul
  • Post Comments 0