Volg ons op:

Loyalty beacons

Beacons van de Loyaltygroup

Stimuleer nog doelgerichter de loyaliteit van uw klanten met beacons van de Loyaltygroup. Onze beacons zijn in eigen beheer ontwikkeld en maken het voor u mogelijk om gerichte spaaracties naar uw klanten te sturen.

Wat kunnen de beacons van de Loyaltygroup voor u betekenen?

 

Beacons zijn kleine apparaten die bij de ingang of in uw winkel kunt plaatsen. Door middel van bluetooth-technologie verzendt de beacon signalen. In combinatie met de Loyalty app op de smartphone kan de locatie van de klant op deze manier worden vastgesteld en kunnen er automatische berichten worden uitgezonden/ontvangen. De beacons van Loyaltygroup geven u onder andere de volgende mogelijkheden:

Beacon

Beacon

  • Bezoekers kunt u, in combinatie met de Loyalty app, spaarpunten geven wanneer ze in de winkel komen of in de buurt van de winkel zijn. U beloont hiermee onder meer de klant voor het bezoeken van de winkel.
  • Met beacons kunt u niet alleen de loyaliteit van uw klant belonen maar ook het koopgedrag direct positief beïnvloeden. De koopervaring wordt interactiever en de ontvangen spaarpunten kunnen direct tot meer aankopen in de winkel leiden.
  • U kunt het winkelgedrag van uw klanten analyseren met de Loyalty  manager web applicatie. Denk bijvoorbeeld het aantal bezoekers, de duur van het bezoek en het persoonlijk profiel van uw klant.

Wilt u graag meer weten over onze iBeacons? Neem contact op met de Loyaltygroup of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.